HERVIND JEZELF MET MENTALE RUST EN GROEI

Laat stress, spanningen en negatieve overtuigingen los en voel meer rust, ruimte en zelfvertrouwen.

IK BEN KLAAR VOOR EEN POSITIEVE VERANDERING IN MIJN LEVEN >

JE WIL VEEL MEER GENIETEN VAN HET LEVEN

JE HEBT EEN PRIMA LEVEN, MAAR JE VOELT DAT JE MEER GELUK EN ONTSPANNING WIL ERVAREN. ELKE DAG OPNIEUW.  

Maar op dit moment mis je iets. Alleen kun je er de vinger niet op leggen….

Na een dag werken voel je je vaak leeg. Stress en onrust leiden tot onbedoelde reacties richting partner en kinderen. Opmerkingen van collega’s blijven hangen en voeden je onzekerheid. Je zoekt naar balans, innerlijke rust en tevredenheid.

Bij honderden mensen heb ik waargenomen dat bepaalde ervaringen of gevoelens in de weg kunnen zitten. Ze beïnvloeden je gedachten, hoe je je voelt en de sensaties in je lichaam, wat leidt tot onzekerheid en twijfel.

90-95% van onze programmering gebeurd op onbewust niveau. Het is dus heel belangrijk om op onbewust niveau verandering in gang te zetten. 

Door eenvoudige, krachtige technieken help ik je deze belemmeringen aan te pakken en transformeer je jouw overtuigingen over jezelf en de wereld. Dit proces creëert ruimte voor echte rust, nieuwe energie en veel meer levensgeluk. 

Een echte transformatie in korte tijd. Plus tools en handvatten waar je de rest van je leven plezier aan hebt. 

Ik heb mezelf beter leren kennen en maak me minder druk over bepaalde zaken. Ben dingen anders gaan doen en voel me steviger in mijn schoenen staan. Ik luister beter naar mijn gevoel en probeer ook meer bij mezelf te blijven.

“Door het traject heb ik mezelf terug gevonden. De begeleiding van Elles heeft mij vanuit donkere wolken naar het zonlicht geleid. Dit kan ik aan iedereen adviseren die het nodig heeft.”

“Ik ben veel minder onzeker. Ik heb minder last van spanningen bij het starten van iets nieuws. Ik merk vooral dat ik me over veel minder dingen druk maak dan vroeger. Dat is echt fijn. Ik merk nog iedere dag dat er veel veranderd is en ik veel meer “mezelf” geworden ben.”

HOE FIJN IS HET ALS...

  • er meer rust in je hoofd is
  • je minder nadenkt en piekert
  • je relaxter in het leven staat
  • je makkelijker positief denkt
  • je je van binnen echt gelukkiger voelt
  • meer tevredenheid ervaart over jezelf en je leven
  • je weet wat jou echt gelukkig maakt
  • ook jouw omgeving plezier heeft van deze positieve effecten!
  • en jij alle tools in handen hebt om jezelf te herpakken in periodes waar je uitdagingen tegenkomt.
Elles Boudewijns voor een duurzame balans

EEN ECHTE DOORBRAAK OM BLIJVEND VAN JE KLACHTEN AF TE KOMEN!

 

Ik help je om belemmeringen los te laten, waardoor je van binnenuit echt een transformatie doormaakt. Er komt dan meer rust en ruimte in je hoofd en van daaruit voel je meer zelfvertrouwen en een positievere mindset.
Geen standaard leefstijl-tips of mindset-trucjes, maar echte verandering van binnenuit. Gebaseerd op EMDR en andere transformatie technieken.

Je leert om stress, spanningen, onzekerheid en negatieve overtuigingen los te laten, zodat je een mega transformatie doormaakt.
 

ZO KAN IK JE HELPEN

ZELF AAN DE SLAG

MINDER STRESS

AUDIO (GRATIS)

Zelfhulp-audiosessie met een krachtige oefening om binnen 10 minuten stress en onrust te verminderen (gratis).

IK WIL MEER WETEN
MINDFIT

AUDIO-COACHINGSESSIES

Krachtige zelfhulp-audio-sessies (9) die jou helpen om snel mentaal in balans te komen in verschillende situaties.

DAT WIL IK

SAMEN MET MIJ AAN DE SLAG

TRANSFORMEER JEZELF

COACHING PROGRAMMA MET INTENSIEVE BEGELEIDING | 2 MAANDEN


Ga aan de slag om negatieve overtuigingen en belemmeringen los te laten en te transformeren. Een audio-coaching programma met intensieve begeleiding door Elles.

IK WIL MEER WETEN
LOSLAAT TRAJECT 

COACHING PROGRAMMA MET INTENSIEVE BEGELEIDING | 4 MAANDEN

Laat negatieve gebeurtenissen los en ervaar meer mentale rust in je hoofd en lijf. Een (audio-) coaching programma met intensieve begeleiding door Elles.

JA, DAT KLINKT GOED

1 OP 1 MET MIJ AAN DE SLAG

SINGLE SESSION VOOR PROFESSIONALS

1 OP 1 SESSIE | 90 MINUTEN | ONLINE/PRAKTIJK


Individuele sessie voor professionals die een mega transformatie in gang willen zetten, door belemmeringen bij de kern aan te pakken en los te laten.

JA, VERTEL ME MEER
BOOST YOUR MIND SESSIE

1 OP 1 SESSIE | 60 MINUTEN | ONLINE/PRAKTIJK


Individuele sessie om in korte tijd een flinke sprong te maken in je persoonlijke groei. Een mentale boost in één uur!

IK WIL MEER WETEN
MENTALE RESET TRAJECT

COACHING PROGRAMMA MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN 1 OP 1 SESSIES | 5 MAANDEN

In korte tijd, jouw mentale balans herstellen en stress verminderen door je mind te resetten. Een (audio-) coaching programma met intensieve begeleiding en 1 op 1 sessies.

IK WIL MEER WETEN

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJN TRAJECTEN

“Ik merk groot resultaat. Veel subtiele veranderingen in mijn leven. Ik gun mezelf meer rust. Ik maak bewust keuzes in balans houden door meer rust te pakken. En hierdoor merk ik dat ik minder uitstel. En dat ik meer geniet."

“Ik ben veel minder onzeker. Ik heb minder last van spanningen bij het starten van iets nieuws. Ik merk vooral dat ik me over veel minder dingen druk maak dan vroeger. Dat is echt fijn. Ik merk nog iedere dag dat er veel veranderd is en ik veel meer “mezelf” geworden ben.”

"Dankjewel voor je hulp. Ik blijf het haast magisch vinden dat er in zo'n korte tijd, zo ontzettend veel veranderd is in me. Echt binnenin me. Alsof ik terug bij mijn kern gekomen ben. Alles gaat nu veel moeitelozer. Dankjewel, Elles"

Elles Boudewijns coach

Elles Boudewijns

Ik stel me graag aan je voor

 

Al jarenlang heb ik een enorme passie voor geluksbevordering

Ik ben Elles Boudewijns en heb een enorme passie om mensen te helpen hun leven zodanig in te richten dat ze een heel gelukkig leven kunnen leiden.

Mijn levensmissie is om jou innerlijke vrede, balans en positieve verandering aan te bieden, dieper dan de traditionele aanpak van het eindeloos bespreken en analyseren van problemen.

Mijn aanpak richt zich op het aanpakken van de oorzaak van klachten, waardoor ongewenste patronen vaak als vanzelf verdwijnen. De transformatie die volgt is niet alleen diepgaand, maar ook duurzaam. Mensen ervaren meer rust, staan relaxter in het leven en gaan moeitelozer om met dagelijkse uitdagingen, wat leidt tot een boost in zelfvertrouwen en nieuwe persoonlijke en professionele ontwikkelingen.

Ik ben opgeleid tot GZ-Psycholoog, EMDR-therapeut en Gedragsdeskundige en werk als coach en trainer met ambitieuze vrouwen en mannen. En als therapeut in mijn praktijk De Geluksboom in Dongen. Ik ben daarnaast ook kinder- en jeugd GZ-Psycholoog en Orthopedagoog.

Ik pas vooral EMDR en andere krachtige transformatie technieken toe en heb een unieke methode ontwikkeld die elementen uit verschillende therapeutische stromingen combineert met mijn eigen inzichten.

Al deze 1 op 1 technieken heb ik omgezet naar coaching- en trainingstechnieken waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Het resultaat? Een krachtige formule waarmee je snel en effectief angsten, stress en andere mentale blokkades kunt overwinnen.

Samen werken we aan het loslaten van herinneringen aan negatieve gebeurtenissen, het verminderen van negatieve gedachten, emoties en beperkende patronen. Daarna  ervaar je innerlijke rust en balans en ontstaat er meer moeiteloosheid in je leven. 

Lees meer over mij

DIRECT MEER RUST EN ONTSPANNING ERVAREN

Luister deze eenvoudige, krachtige audio-sessie(gratis).

Binnen 10 minuten: minder spanningen en onrust!