Transformatie traject

Online programma + 1-op-1 sessie(s)

Een mega transformatie in je mindset en je leven!

Dit traject is op je lijf geschreven als …

✔️  Eigenlijk heb je je leven prima op de rit, qua wonen, werk en vaak ook met kinderen en een partner. Je bent tevreden, maar toch mis je soms het echte geluksgevoel diep in jezelf.

✔️  Iets belemmert je, maar je kunt er niet precies de vinger op leggen. Je ervaart soms onrust, stress, bent wat meer prikkelbaar, en voelt je onzeker over jezelf, je werk of je relatie.

✔️  Je hebt een druk leven met werk, sociale contacten en eventueel je gezin. Daardoor maak je eigenlijk geen tijd vrij voor jezelf om iets aan die belemmeringen te doen.

✔️  Je wil je leven niet helemaal omgooien en veranderen, maar verlangt wel naar balans, innerlijke rust en tevredenheid.

In een transformatie-traject wordt jij je bewust van datgene wat je belemmert en laat je dat los, zodat je leven een boost krijgt. En dat maakt ruimte om als persoon verder te groeien.

Ervaring

“Ik merkte snel het effect.. Eigenlijk al meteen tijdens de eerste audio-sessie, viel er een last van mijn schouders. Het werd lichter in mijn hoofd, alsof er meer ruimte kwam voor nieuwe dingen. Dat bevrijdende gevoel is gebleven. Het is eigenlijk alleen maar toegenomen.

Elles, dankjewel voor deze enorme boost!”

Tijdens dit traject maak je een transformatie door.

Je kunt daarna makkelijker …

✔️  … Loskomen van belemmerende gedachten en overtuigingen, die jou nu tegenhouden.

✔️  …Positiever te denken. Zo kun je meer genieten van wat het leven je brengt.

✔️  … Het leven gaan ‘beleven’ in plaats van er alleen maar over na te denken. Ultiem genieten!

✔️  … Ontdekken wat je écht leuk vindt en hoe je vervolgens je hart kunt volgen.

✔️ … Stappen zetten die positief zijn voor jou, je werk, maar ook voor je kinderen en je eventuele partner.

Hoe ervaren anderen dit traject?

* In verband met privacy zijn de namen onder sommige reviews fictief.

“Mijn leven is veranderd. Ik ben veel minder onzeker. Ik merk nog iedere dag dat er heel veel veranderd is en ik veel meer mezelf ben geworden. Daar ben ik erg blij mee en je heel dankbaar voor.

Ik heb minder last van spanningen bij nieuwe dingen starten. Als er spanning is, dan is dat niet erg. Het hoort erbij en zakt zo weer. Hierdoor durf ik veel meer stappen te zetten om mijn leven te veranderen. Zo heb ik gesolliciteerd (iets wat ik voorheen doodeng vond) en een toffe nieuwe baan gevonden.

Ik merk dat ik me over veel minder dingen druk maak dan vroeger. En dat is echt heel fijn om relaxter in het leven te staan”.

– Marieke *

“Ik zat niet helemaal lekker in mijn vel. Ik kon erg verdrietig zijn, soms een licht paniekgevoel ervaren en ik reageerde soms bozig op mensen die dicht bij me stonden en die ik liefhad. Dat vond ik helemaal niet fijn. En ik wist niet goed waar dat vandaan kwam.

Ik hoopte door dit traject aan te gaan mezelf beter te gaan voelen, meer rust te ervaren en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Elles is een fijn en rustig persoon waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Ze heeft kennis van zaken en kan goed dingen uitleggen en verduidelijken. En ze kan je dingen anders laten inzien. Ze doet dit ook vanuit haar eigen ervaringen en voorbeelden en dat maakt dat ze dicht bij je staat.

Er is voor mij duidelijk geworden dat heftige gebeurtenissen/traumaatjes onbewust zich opstapelen en ‘zwaarder’ gaan wegen en dat ik daardoor soms bozig en verdrietig was.

De sessies hebben mij lichter doen voelen,  minder zwaar. Hierna zat ik beter in mijn vel en mijn zelfvertrouwen nam toe. Na het traject voelde ik me sterker en wist dat ik het weer alleen kon.” 

– Susan

Hoe fijn zou het zijn als je jouw leven echt gaat inkleuren zoals jij wil? Op een manier die bij je past, waar je gelukkig van wordt. Maar die ook past bij jouw gezin. Bij datgene wat je kinderen en/of partner nodig hebben.

Elles is in de gesprekken die we gevoerd hebben eerlijk, open, zonder oordeel en laat je andere perspectieven zien. Ik vond het erg prettig dat gedachten niet steeds geanalyseerd werden maar juist aangepakt werden zodat de last ervan verdween.

Dit is wat het transformatie-traject inhoud:

2 MAANDEN TRAJECT

✔️  Stap 1/Start: je begint met een uitgebreide zelfanalyse en het in kaart brengen van je verander-wensen: wat wil je anders. Is het voor jou al helemaal duidelijk wat je wil veranderen/loslaten? Dan kun je ook meteen starten met stap 2 en de uitgebreide zelfanalyse later doen.

✔️  Stap 2: Na een instructie volg je enkele transformatie-audio-sessies. Van deze sessies merk je vaak meteen het effect en dit zet de transformatie in gang. Je kunt de sessies zo vaak herhalen als je wilt. Dit zal iedere keer een nieuwe ervaring zijn en meer verandering in gang zetten.

✔️  Stap 3: persoonlijke 1-op-1 online-loslaatsessie van 90 minuten met mij, Elles Boudewijns.

✔️  Stap 4: Nadat er van binnen veel veranderd is en je belemmeringen hebt losgelaten, ga je aan de slag met je persoonlijke veranderplan: welke concrete stappen kun je gaan zetten in de komende tijd.

✔️  Bonus: persoonlijke begeleiding via mail, telefoon, WhatsApp, gedurende 2 maanden.

✔️  Bonus: je houdt 1 jaar onbeperkte toegang tot de transformatie-audio’s. Je kunt de transformatie-oefeningen dus vele malen herhalen en iedere keer weer een stap verder komen in je veranderproces.

6 MAANDEN TRAJECT

✔️  Stap 1/Start: je begint met een uitgebreide zelfanalyse en het in kaart brengen van je verander-wensen: wat wil je anders. Is het voor jou al helemaal duidelijk wat je wil veranderen/loslaten? Dan kun je ook meteen starten met stap 2 en de uitgebreide zelfanalyse later doen.

✔️  Stap 2: Na een instructie volg je enkele transformatie-audio-sessies. Van deze sessies merk je vaak meteen het effect en dit zet de transformatie in gang. Je kunt de sessies zo vaak herhalen als je wilt. Dit zal iedere keer een nieuwe ervaring zijn en meer verandering in gang zetten.

✔️  Stap 3: persoonlijke 1-op-1 online-loslaatsessie van 90 minuten met mij, Elles Boudewijns.

✔️  Stap 4: Nadat er van binnen veel veranderd is en je belemmeringen hebt losgelaten, ga je aan de slag met je persoonlijke veranderplan: welke concrete stappen kun je gaan zetten in de komende tijd.

✔️  Stap 5: Persoonlijke begeleiding tijdens 1 op 1 coachingssessies (4 sessies van 60 minuten online/praktijk).

✔️  Bonus: persoonlijke begeleiding via mail, telefoon, WhatsApp, gedurende 6 maanden.

✔️  Bonus: je houdt 1 jaar onbeperkte toegang tot de transformatie-audio’s. Je kunt de transformatie-oefeningen dus vele malen herhalen en iedere keer weer een stap verder komen in je veranderproces.Ervaring

De website kwam vertrouwd, vriendelijk en uitnodigend over. Dit gevoel klopte toen ik Elles leerde kennen. Ik vond het een hele stap om hulp te zoeken, maar voelde me meteen vertrouwd bij Elles.
De recensies, de werkervaring en opleiding van Elles spraken me erg aan. Ik vond het prettig om van iemand hulp te krijgen die veel ervaring heeft met jeugd, omdat de kindertijd een belangrijke rol speelt in iemands ontwikkeling en leven.

Ik heb de afgelopen tijd zeker stappen gezet en ben persoonlijke gegroeid.
Ik heb veel zelfinzicht gekregen. Het traject heeft me geholpen om ervaringen uit het verleden een plekje te geven en los te durven laten. Daardoor is het meer opgeruimd in mijn hoofd. Ik had me nooit zo beseft dat een vervelende gebeurtenis uit het verleden van grote invloed kan zijn op je leven.

Elles, je kan goed luisteren en staat altijd klaar. Het voelde heel vertrouwd om een bericht te sturen of te bellen als ik in een dip/vervelende situatie zat. Je maakt dan direct tijd of biedt een luisterend oor. Ook geef je goede adviezen en geef je mij niet het gevoel dat ik anders ben. Dat sommige dingen die ik ervaar, niet zorgwekkend zijn. Het is soms ook fijn om gewoon even die bevestiging te krijgen. Ook vind ik de voorbeelden die je vanuit je eigen leven benoemd erg fijn.”

Gun jezelf deze volgende stap in jouw persoonlijke groei!

Hoe ervaren anderen het transformatie traject?

* In verband met privacy zijn sommige namen onder de reviews fictief.

“Elles, Ik je hartelijk bedanken voor je hulp. Ik heb er veel aan gehad. Ik had vooraf een goed gevoel bij jou en je website en dat bleek te kloppen.

Ik kwam in eerste instantie om een aantal vervelende ervaringen op te ruimen. In de loop van ons traject, was er nog wel winst te behalen op andere levensgebieden.

Nu ik terugkijk heeft het me echt veel gebracht. Ik heb mezelf beter leren kennen en maak me minder druk over bepaalde zaken. Ik ben dingen anders gaan doen en voel me steviger in mijn schoenen staan. Ik luister beter naar mijn gevoel en probeer ook meer bij mezelf te blijven.

Ik vind je aanpak erg fijn. Je ziet snel de rode draad en mijn blinde vlekken. Je hebt me geholpen om dingen anders te bekijken, waardoor het ineens helderder werd. Regelmatig dacht ik na een afspraak: “Tja zo kan je het ook bekijken, wat gek dat ik zelf nooit heb gezien en er zo in blijf hangen”. Dankjewel voor alles.”

– Tamara

“Ik was op een punt in mijn leven aangekomen dat ik besefte echt hulp nodig te hebben. Ik besloot op zoek te gaan naar een goed opgeleide psycholoog/coach en kwam bij Elles terecht.

Elles stelde voor om het traject te starten met enkele los-laat-sessies. En een boost-sessie in te zetten. Vooraf was ik best sceptisch over de sessies.

Het was bijzonder om mee te maken hoe ik tijdens de sessies bij mijn werkelijke gevoelens en weggestopte pijn kwam.

Bij mij kwam er heel veel verdriet los. Het klinkt misschien raar maar het is zo’n fijn gevoel dat er eindelijk alles uit komt. 

Ik ben dan ook enorm blij dat ik hier aan begonnen ben. Het heeft me als persoon enorm veranderd. Ik voel me nu zoveel rustiger, zo veel vrijer om eindelijk mezelf te kunnen zijn.”

– Max *

Contact

Crispijnhof 23, Dongen

06 - 43 15 33 01
info@ellesboudewijns.nl

Meer informatie

Drs. E. Boudewijns-Peeters
BIG-registratie: 89909151625, KvK: 59560150

Praktijkinformatie
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Disclaimer

Social media

Inspiratie