Coaching op maat

Voor werknemers, managers, leidinggevenden, ondernemers, ZZP-ers, freelancers.

Dit coachingstraject is volledig op maat samen te stellen. Ik ben Elles, een coach met 20 jaar ervaring als GZ-psycholoog, orthopedagoog en traumatherapeut.

Ben je op zoek naar een coach …

 die kan terugvallen op jarenlange kennis en ervaring in de GGZ. Geen beginneling, maar een ervaren professional.

 voor jezelf als manager/ondernemer/ZZP-er of voor één van je medewerkers.

 die je helpt om de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten.

 jou kan helpen belemmeringen aan te pakken, zodat die jouw ontwikkeling niet meer beperken. 

Vertrouwen in jezelf en het zetten van stappen! Dat is de basis van alles. We vertrekken vanuit jouw ontwikkel- of hulpvraag. Wat belemmert je?  Mijn specialisatie is om in hele korte tijd je mindset te veranderen. Daarna, ga je stappen zetten, zodat je zowel in je werk als privé enorm kan groeien.

Investeer in jezelf. Laat een coach je helpen!

Aan welke knoppen kun je draaien?

Tijdspad

De ene behoefte vraagt om één intensieve sessie van een dag(deel). De andere behoefte vraagt om een traject van enkele maanden met een bepaalde gespreksfrequentie.

Inhoud

Samen kijken we welke sessies bij jouw behoeftes / doel passen. Tijdens de sessies zet ik verschillende coach- en psychologie technieken in vanuit verschillende wetenschappelijk onderbouwde stromingen.

Locatie(s)

Sessies kunnen plaatsvinden op een locatie in overleg: in mijn praktijkruimte in Dongen, via beeldbellen, tijdens een wandeling of in een congrescentrum.

Een aantal concrete voorbeelden van sessies

* Lost laat sessie

In een sessie van 1,5 uur ruimen we samen jouw ballast op. Tijdens de sessie verandert de emotionele lading die jij voelt bij een belemmerende gebeurtenis.

* Zelfvertrouwen boost

In een sessie van 1,5 uur gaan we aan de slag om je zelfvertrouwen een boost te geven, zodanig dat je ook echt meer vertrouwen in jezelf voelt.

* EMDR

In een sessie van 1,5 uur gaan we aan de slag om de herinnering aan de nare gebeurtenis op te ruimen.

* Wandelsessie

In een sessie van 1,5 uur halen we samen een frisse neus en bespreken we onderweg jouw ballast, behoeftes en voortang.

* Coachingsgesprek

In een gesprek van 1,5 uur gaan we in op de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Dit kan telefonisch, via video of in de praktijk.

Kijk zelf hoe de coaching in jouw agenda past. We kunnen elkaar (twee-)wekelijks spreken, maar het is ook mogelijk één dag(deel) te plannen, als een ware boost.

Wat zijn de kosten van een coachingstraject?

Het traject is volledig op maat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Mogelijkheden voor (her-)registratie SKJ/scholing/supervisie/werkbegeleiding voor werknemers in de zorg

Werknemers in de zorg die een SKJ-registratie hebben, hebben een budget beschikbaar om hun registratie te behalen of om te voldoen aan de voorwaarden voor een herregistratie.

Mijn trajecten kunnen in dit kader ingezet worden als coaching/scholing/supervisie/werkbegeleiding.

Tips voor vergoeding door je werkgever

Sommige bedrijven bieden werknemers een scholingsbudget dat ingezet kan worden. Informeer op je werk naar de mogelijkheden.

Vraag of er een budget is voor persoonlijke ontwikkeling, coaching, persoonlijke groei, loopbaan oriëntatie, enz. Veel werkgevers zijn bereid om te investeren in jouw gezondheid, bijvoorbeeld ter preventie van ziekte. Soms wordt de mogelijkheid gegeven om een preventiebudget in te zetten. Ook in het kader van herstel na ziekte is vaak een budget beschikbaar.

Mogelijkheden voor belastingaftrek

ZZP-ers kunnen scholingskosten aftrekken van de belasting. Als particulier kun je soms ook kosten die je maakt voor scholing aftrekken bij je belastingaangifte.

Laat mij je helpen!

Ik ben Elles, een coach met 20 jaar ervaring als GZ-psycholoog, orthopedagoog en traumatherapeut.

Hoe ervaren anderen een coachtraject?

* In verband met privacy zijn sommige namen onder de reviews fictief.

In gesprekken is Elles rustig en vriendelijk. Ze is heel goed in de juiste vragen stellen, de “rode draad” vinden. Ze is direct, maar op een prettige manier. Ze praat niet zomaar wat met je mee, maar houdt je op een vriendelijke, uitnodigende manier een spiegel voor.

Ik vond het ook prettig om concrete tips te krijgen als ik ergens echt niet uit kom, bijvoorbeeld “Sommige mensen doen/zeggen ….., zou dat ook bij jou passen?”. Het waren tips waar ik direct mee aan de slag kon. En tips die bij mij pasten.

Ik vind Elles ook erg goed om mij dingen op een andere manier te laten bekijken. Ik was regelmatig verbaasd hoe erg ik vast zat in mijn eigen denkpatronen.

Ik heb het in mijn leven eigenlijk altijd alles alleen gedaan, zonder hulp. Ik vond het heel fijn om hulp te krijgen, merkte ook echt de meerwaarde ervan. Eerst dacht ik over mezelf: sommige dingen veranderen toch niet. Maar verandering blijkt mogelijk. Wel in kleine stapjes en met ups en downs.

– Veerle*

“Een tijd terug merkte ik dat mijn gedrag was veranderd. Ik was heel snel boos, explosief eigenlijk. Op mijn werk kreeg ik een flinke aanvaring en daarom zocht ik hulp. Ik had al eerder ergens therapie gedaan, maar dat had niet geholpen. Ik was dan ook wat afwachtend toen ik bij Elles kwam.

Na de eerste sessie merkte ik al meteen effect. Ik was een stuk rustiger. Ik had er toen vertrouwen in dat de aanpak van Elles mij kon helpen.

Ik ben een aantal keer geweest bij Elles en merk heel veel effect van onze sessies. Alsof mijn mindset veranderd is. Ik voel me rustiger van binnen en niet zo opgefokt. Op het werk gaat de samenwerking met anderen veel beter.

Ik maak me minder druk over dingen die gebeuren en kan het makkelijk los laten. Ik ben meer open geworden en praat meer. Daardoor is de relatie met mijn vrouw verbeterd.  

Ik ben echt verwonderd over alle positieve effecten. Elles lijkt wel een wonderdokter!”

– Eric